Ineke GroenNa 29 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok in de zorgsector, werk ik sinds november 2015 als zelfstandig ondernemer onder de naam cuisIEN. Uit ervaring weet ik dat eten iedere dag als een feest moet zijn, zowel in uiterlijk als in smaak.

Ik werk voor cuisIEN vanuit huis. Ik lever uw bestelling persoonlijk af en kan aanwezig zijn ter ondersteuning. Door mijn jarenlange ervaring werd ik steeds meer geprikkeld te spelen met smaken en de voeding dusdanig te presenteren dat het luxe en uitstraling heeft.

Ik voeg steeds verrassende elementen toe en ben altijd op zoek naar iets nieuws. Standaard komt eigenlijk niet in mijn woordenboek voor tenzij u dat als klant graag wilt! Ook out-door -hetzij weersafhankelijk- zijn er leuke mogelijkheden. In de regel heeft u als klant iets te vieren en ik wil er graag aan bijdragen dat u uzelf en uw gasten kunt laten verrassen.

Naast party catering verzorg ik ook zakelijke catering. Dat kunnen lunches zijn, maar ook maaltijden op locatie voor zakelijke bijeenkomsten of de zogenaamde 'daghap'. Samen met u bespreek ik de mogelijkheden, wensen en maken we afspraken over de te leveren producten en het tijdstip van aflevering.

Handtekening

Lekker eten! Lekker eten! Lekker eten! Lekker eten!